ayni gunde dogup kanka olup ayni kiza asik olmak 

kapat
  1. türk filmi gibi mevzudur.
    #3311826 (andalucianprincesa, 24.04.2008 11:57)
  2. (bkz: bir nesil yeşilçamla büyüdü)
    (bkz: vallahi duygulandım)
    #3311896 (tuzluksuz hiyara kosan, 24.04.2008 12:24)
  3. (bkz: kankamın aşkısın)
    #3312270 (getirmebenioraya, 24.04.2008 14:37)
  4. birbirlerini aynı anda vurup öldürdüklerinde tam olacak dediğimiz, çok ilginç bir senaryoya sahip olacağı düşünülen japon filmlerinden birinin konusudur aslında.
    (bkz: hayır siz yanlış biliyorsunuz)
    #3312318 (deli bozgun dolu dizgin, 24.04.2008 14:51 ~ 14:52)

© 2008 - uludağ sözlük

ayni gunde dogup kanka olup ayni kiza asik olmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ayni gunde dogup kanka olup ayni kiza asik olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayni gunde dogup kanka olup ayni kiza asik olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» perlit » baby mama drama » hakki bulut » sigaranin aile icinde mesrulasma sureci » dunyanin en iyi filmi » kastamonu » uzun yazmayi bi bok sanan yazarlar » kaza mahalinde 112 nin numarasi kacti diye sormak » ukte » serdar ortac a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games