ayni bizim gibi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bizim orda bir adam ayni boyle olmustu
  2. bizim gibi
  3. bizim bir rahmetli vardi benzetmek gibi olmasin
  4. islam tarihini bizim tarihimizmis gibi ogretmek
  5. hanim bizim oglan sutcuye benziyor gibi
  6. 3 temmuz 2008 bizim evde kopek gibi icelim zirvesi
  7. ayni ben gibi
  8. ben hic x gormemistim ayni y gibi
  9. ben hic gay gormemistim ayni top gibi
  10. ben hic zenci gormemistim ayni at gibi

© 2008 - uludağ sözlük

ayni bizim gibi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ayni bizim gibi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayni bizim gibi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kurtlar vadisi ni asagilayan komunist zihniyet » surveyan » hayko cepkin » trainspotting » bir kizin sarkiya baslamasiyla olusan vokal ortami » yaran youtube yorumlari » idil biret » kayip trilyonu deniz feneriyle aramak » entry girdikten sonra select all copy yapmak » dolaylamanin dozunu kaciran spikerler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games