ayni basliktaki entry ye bkz vermek 

1. anlamıyorum yahu, anlamıyorum işte! bir türlü nasıl bir mantık, ne gibi bir istekle yapıldığını çözemiyorum. bahsedilen şey ise şudur; şimdi a yazar gider bazi yalanlar guzeldir başlığına bir entry yazar, ben de o kadar salağım o kadar aptalım ki, insanların o başlıkta sadece benim entrymi okuduğunu zannediyorum, "bak birader ben bi'şey yazmayacağım a yazar yazmış" diye (#463245345) diye entry numarasını yazıyorum, basıyorum "ekle"ye. o başlığı okuyan kişi de basınca benim bkz. verdiğim numaraya ne görüyor? az önce okuduğu entry tekrar karşısına çıkmış! "ulan bu adam beni salak yerine mi koyuyor?" diye düşünüyor. ben olsam düşünürdüm şahsen. ama ben burda okuyucu değil, o aynı başlıktaki entrye bkz veren andaval yazarım.

çünkü benim konu hakkında edebileceğim iki kelam yok, ama entry sayım da az kalsın istemiyorum.

çünkü benim demek istediklerim önceden o entryde denmiş ama ben entry yazmazsam çüküm düşer, geceleri uyuyamam.

çünkü ben çok zekiyim başlıktaki o entrynin güzel olduğunu farkettim, benden başka kimse farkedemez.

edit : bazi yalanlar guzeldir başlığı öyle gözüme çarptı, yazdım. buna benzer bir olay o başlıkta söz konusu değil.
    #1012799 (dopdop, 17.12.2006 20:53 ~ 21:00)
  2. (bkz: bir ben var benden içeri)
    #1012818 (sen bana bu diyemezsin, 17.12.2006 20:58)

© 2008 - uludağ sözlük

ayni basliktaki entry ye bkz vermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayni basliktaki entry ye bkz vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayni basliktaki entry ye bkz vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» shaggy oldu dedikodusu » merve » tirsinti » kurtlerin hizla cogalip istila etme cabasi » serbest » en son gordugun gibi hatirla » rs ne lan » iett otobusune yer halisiyla binen denyo » mehmet kurdoglu » iphone 3g » tay tay » hop hop yukari » ronaldinho aziz baskanim beni al diye haykirdi » bagdat fragmani » capo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tandir ekmegi » fenerbahce kadar tas dussun basiniza » polo garage » bestrafe mich » al bu gariplere olmeyi emret » daniel gonzalez guiza » komet » uludagsozluk alayi » ne koyim » kendi kalesine gol atip sevinc yasamak » turkiye cumhuriyeti since 1923 » roshan » 19 ekim 2008 galatasaray trabzonspor maci » dogustan lise 2 terk » bir sozluk celebritysi olarak guiza