ayni anda 

kapat
  1. eşzamanlı.
    #240611 (kemalettin şentürk, 13.05.2006 19:31)
  2. bu gece o, inananlarının deyimi ile yıldızların, gezegenlerin sıradışı dizildiği gecelerden biri olmalı..

bir çılgınlık kol geziyor etrafta.. kimse tüm bu konuşmalara rağmen ne olup bittiğini pek kavrıyor gibi görünmüyor..

mahşer gibi bir farkındalık ile cinnet si bir umursamazlık kolkola bu gece..

tüm insanlık çığırından çıkabilirmiş gibi..

açıklanması zor, nedensiz cinayetler işleniyor olmalı şimdi bir yerlerde..

eş ler birbirlerini aldatıyor olmalı.. bu gece..

ilişkiler bitiyordur yıkımlar ile.. ve başlıyordur nasıl olduğu anlaşılmayan..

bu gece, "sarkaç" ivmesinin doruğunda, en uzaklarına salınacak merkezin..

bir kaç kişi tanıyorum.. yarın, ne olduğuna, nasıl olduğuna işte şu anlarda olanın, kılıflar uyduracak..

bu gece, insanlığın yüzüne tutulabilecek büyüklükte bir ayna hiç olmadı..

ama insanlık daha önce de tutulmuştu.. çok daha şiddetli ve çok daha fazla..

aynı an da, pek insanca..
    #1579970 (havada panik, 28.04.2007 02:05)

© 2008 - uludağ sözlük

ayni anda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayni anda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayni anda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kari koca ipek araya giren kopek » simdi kim aihm le ugrasacak lan » onurkul » turk » vucutta bocek oldugunu bir sure sonra farketmek » usgs » bagdat fragmani » shaggy oldu dedikodusu » turkiye kurtlerindir » phone booth » facebook » bayramdan sonra gelen bayramlasma meraklisi akraba » bjk » ailelerin yazdigi notlar » default » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerbahce nin sampiyonlar liginde final oynamasi » cocukken yapilan salakliklar » totiman » kendi hayatiniz icin beni suclayamazsiniz » kurtlerin hizla cogalip istila etme cabasi » ahmet turan alkan » kisa boylu bayanlar » kul kardesler » bana ellerini ver » ilk once kim istifa edecek » fatma aliye topuz » duserken son anda bir yere tutunmak » moderatoru ayar manyagi yapan kizlar » sekerim kuzu gibi demissin ama bu bildigin kurt » ewentry