aynanin icindekiler 

kapat
  1. attila ilhan'ın sokaktaki adam ve zenciler birbirine benzemez'den sonra basılan kurtlar sofrası isimli romanıyla geçiş yaptığı roman serisi. Her birinin başında şu üç cümle vardır:

"Bu kitapta anlatılanların
    gerçek kişilerle ve olaylarla
    hiçbir ilgisi yoktur.
    Onları ben,
    büyük bir aynanın
    içinde gördüm.
    üstelik ayna dumanlıydı
    ve olmayan bir şehirde
    geziniyordu."

her birinin kendi içinde baş ve sonu olması hasebiyle sırasız okunabilir ve son baskıları iş bankası kültür yayınları tarafından yapılmıştır.

bıçağın ucu
    sırtlan payı
    yaraya tuz basmak
    dersaadet te sabah ezanları
    o karanlıkta biz
    fena halde leman
    haco hanım vay
    allah ın süngüleri
    gazi paşa
    #3881729 (muharrir, 28.08.2008 11:57 ~ 12:02)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

aynanin icindekiler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aynanin icindekiler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aynanin icindekiler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about aynanin icindekiler. Copyrights of the articles are belong to their authors.