aynali sazan 

kapat
  1. pullu sazanın çıplak-çizgili ve aynalı sazan olarak adlandırılan yan türlerinin üretime en elverişli olanıdır. kolay ürediği için çeşitli yörelerde ve özellikle baraj göllerinde üretimi yapılmaktadır. yaşam öyküsü pullu sazan gibidir. ekonomik değeri çok yüksektir. çeşitli ülkelerde yılda 200,000 ton sazan üretimi yapılmaktadır.
    #2316929 (maskelibalo, 14.09.2007 21:23)
  2. sunucu: evet, kim şarkı söylemek ister?
    alişan: ben! ben!
    sunucu: bsg aynalı sazan.
    #2316955 (meviq, 14.09.2007 21:29)

© 2008 - uludağ sözlük

aynali sazan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aynali sazan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aynali sazan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aziz yildirim in parmagiyla alin bunu demesi » nembutal » bakir » meltem taskiran » gol sonrasi yuvarlanan futbolcu » samy deluxe » pinara gel ki gorem » sinifta askiliklarin yaninda oturmak » miami atlanta » ailelerin yazdigi notlar » tegmen » sexual abuse » komet » ne olacak bu fener in hali » tevessul etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gokhan zan » bir gecede sigarayi birakmak » aradiginiz sampiyon adayina su an ulasilamiyor » a milli takim dan donen oyuncularin sakatlanmasi » marti » oyle kalakalmak » duserken son anda bir yere tutunmak » ohsss » the digital millennium copyright act » vonal » tum yenilgilerin sorumlusunun hakem olmasi » kerameti kendinden menkul » umbertobaggio bizi diskoya gotur » fenerbahce nin uclu savunmaya daha yatkin olmasi » siklopentanoperhidrofenantren