aynali kemer 

kapat
  1. rahmetli barış mançonun en güzel şarkılarından birisi...
    #325171 (shalamar, 07.06.2006 14:51)
  2. sabah yeli ilgit ilgit eserken
    seher vakti bir güzele vuruldum
    al dudakta inci disi
    bu dünyada yok bir esi
    aynali kemer ince bele
    bu can kurban tatli dile
    seher vakti bir güzele
    vuruldum
    mor menekse nergis dizmis boynuna
    kusluk vakti aldi beni koynuna
    civildasir dudu kusu
    sanki bülbülün ötüsü
    aynali kemer ince bele
    bu can kurban tatli dile
    seher vakti bir güzele
    vuruldum
    aksam oldu gün kavustu sessizce
    dedi güzel ayrilik vardir bize
    uzakta bir baykus öttü
    gül bahcemde diken bitti
    aynali kemer ince bele
    bu can kurban tatli dile
    seher vakti bir güzele
    vuruldum...
    #325178 (haznedaroğlu, 07.06.2006 14:53)
  3. orjinal hali mançoloji versiyonundan çok çok çok daha güzel olan rahmetli baris manco'ya ait şarkıdır.

ayrıca aşık olmayı en güzel anlatan şarkılardan birisidir.
    #1321642 (kasimpasa canavari, 19.02.2007 00:32)

© 2008 - uludağ sözlük

aynali kemer başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aynali kemer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aynali kemer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mammoloji » marlboro intense » spitze » black sabbath » phantom of the opera » anaaam costu lan bunlar » ne denirse densin kus model sac kesen kuaforler » basbakani seven cocuk » shaquille » ahmet hakan coskun a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci