ayna tv 

kapat
  1. atv nin şifre sorununu halledememem nedeniyle euro 2008 i takip ettiğim dandik kanal. bir de üstüne radyoyu açınca pek fark olmuyor.
    #3508399 (eternal moonlight of autumn, 07.06.2008 22:40)
  2. afganistan a ait özel bir kanaldır. arapça değil peştun dili nden yayın yapar.
    #3512107 (imhotep, 08.06.2008 19:39)

© 2008 - uludağ sözlük

ayna tv başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayna tv ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayna tv nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» helmut carl von moltke » penisin amansiz vajina dusmanligi » esat edin » birak kadinin olayim diye bagiran erkek » gislaved » sevgilisinin yaninda aglayan erkek » yagmur atacan » banu guven » tikky mouse » orduevlerini satip karakol yaptiralim kampanyasi » can dundar in ergenekon kapsaminda sorgulanmasi » yol arkadasim » bilek corap » 9 zenci ile basa cikamazsin fener » avrupa nin en iyi takimi fenerbahce » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bundan sonraki amacim taksim meydani nda soyunmak » kurt coban » hayati otelemek » the digital millennium copyright act » at yaragina konmus kelebek » sorumluluk benim » 8 ekim 2008 bursa death magnetic tanitim partisi » polo garage » 11 10 2008 samuel peter vitali klitschko maci » barbaros altug » yazar » supernatural » karpit » moderator olma teklifini reddetmek » earthshaker