aylik akbil 

kapat
  1. (bkz: mavi akbil)
    #555710 (dopdop, 19.08.2006 02:05)
  2. mavi akbil türlerinin temelini oluşturan türdür. ancak mavi akbile getirilen tüm sınırlamalara tabi olmasının yanısıra yalnızca her ayın 28. günü ile müteakip ayın 4. günü sonu arasında yüklenebilmektedir. ayın 4. gününden sonra aylık akbil yüklemesi yapmanız halinde ise aylık akbiliniz eskiden olduğu gibi bir sonraki ayın yüklediğiniz gününe kadar değil ancak bir sonraki ayın 4. gününe kadar geçerli olacaktır. kısacası iett özel halk otobüslerinde aktarma ve mavi akbili geçerli kıldığı günden beri, sunduğu mavi akbil hizmetinin içine sıçmış durumdadır. bu yaklaşımlarının nedeni de olabildiğince çok kullanıcıyı aylık akbil kullanımından soğutmak olsa gerektir.
    #861384 (SCHENARDI, 15.11.2006 08:53)
  3. sınırlama getirilmeden önce, okul çıkışlarında soföre çaktırmamak suretiyle camdan atarak 3-4 kişinin kullanabilmiş olduğu muntazam şey...
    #2418563 (exsilver, 02.10.2007 23:54)
  4. son yuzyılın icadı. *
    #3599201 (Xasimus, 30.06.2008 02:36)
  5. muhteşem bir gereç. bir öğrencinin hayatına girebilecek en güzel şeylerden birisi. yüklerken verilen para ufaktan koysa da, bir ay boyunca özgürce her yere gidip yol için kuruş para vermemek. uzakları yakın etmek. harikasın aylık akbil, iyi ki varsın.
    #3625741 (bana bebegim de, 06.07.2008 01:31)
  6. 4 temmuz günü saat 23.59 itibariyle benim pasomu terk etmiş yüce ruh. normalde en az 136 milyon olan akbil harcamamı 55 milyona düşürmüş yüce icat. express otobüslerde ve deniz otobüslerinde de geçmesi dileğiyle entrymi noktalıyorum.
    #3626551 (fehimsiz ekmek, 06.07.2008 05:14)

© 2008 - uludağ sözlük

aylik akbil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aylik akbil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aylik akbil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kurt erkeklerinin sozlukte yazar olmasi » abdulmelik firat » hikmet cetin olmak » red star belgrade » lastik » her zaman daha iyi bir hikayesi olan insan » karnibahar kokusundan kurtulmak » yarali erkek karizmasi » eksi sozluk istanbul sa uludag sozluk bursa dir » sakaryaspor » sozlugu kizlarin yonetmesi » sunni » if you go away » fenerbahce nin alay konusu olmasi » vefat ilani » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » didier drogba nin aziz baskanim beni al demesi » delirip butun entrylerini silmek » emre belozoglu nun sakatlanmasi » skor yazari » marmaris » esra ceyhan » indirme sirasinda net in gidip gelmesi » tayyip oglunu askere gonder » altinova » yazarlardan eksilenmesi gereken entry itiraflari » tuvalete en son kim girdi sorusu » batmaya mahkum firma isimleri » moderator olma teklifini reddetmek » taraf tan genelkurmaya sekiz soru » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar