aylar sonra gelen edit 

kapat
  1. girilen entrye aylar sonra tesadüfen denk gelip ''aa ben burayı böyle mi yazmışım, dur bakalım iki cila çekelim şu entrye'' denilerek editleme durumudur.
    #532189 (6.4.r.1.$.h, 12.08.2006 21:35)
  2. gelen yazarı hem sevindiren hem de üzen durumdur. sevinir cünkü gec de olsa yazdıkları okunmustur, üzülür cünkü düzeltilmesi gereken bir sey vardır.
    #2119967 (enigma13, 12.08.2007 20:10)

© 2008 - uludağ sözlük

aylar sonra gelen edit başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aylar sonra gelen edit ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aylar sonra gelen edit nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» soyunma odasina inen yonetici » cello » yas yetmis is bitmis » unutulmayan melodiler » en az uc emo dogurun » manisa kebabi » nokia n73 music edition » fringe » volkan yaman » durusma » webmasterlar icin kaynaklar » anayasa madde 66 » kutumda buyuk var acun bey » osmanli padisahlarinin nisanlari » sevisgen sipalar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » t bag » tay tay » dugmele dugmele » aykan ilkan vs burak gurpinar » yaprak sarmasi » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » operasyonla kalbi aldirmak » private emotion » son kahve » ben kurdum vatanim kurdistan » sorumluluk benim » biz daha olmedik ulan » milan baros » lost un en guzel bayani » hamileyim sozune erkeklerin tepkileri