aykim aluminyum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. aluminyum
  2. aluminyum folyo
  3. aluminyum dukkan
  4. aluminyum atiklar
  5. aluminyum tencerenin siri
  6. seydisehir eti aluminyum isletmeleri
  7. seydisehir aluminyum fabrikasi
  8. aluminyum plakali elektronik kondansator
  9. aluminyum diyemeyen yurdum insani

© 2008 - uludağ sözlük

aykim aluminyum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aykim aluminyum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aykim aluminyum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hosca kal » benim askim » aydan siyavus » gunluk hayatta sozluk basligi dusunmek » darbeyi haber veren cihaz » birtanesinden birtanesine » kezban paris te » firefly studios » hayal kirikligi » dolly parton a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci