ayipsin 

1. Sezen Aksu vokalli, muhteşem sözlü, rap esintileri taşıyan, Sezen Aksu Show'da da söylenen Sezen Aksu şarkısı. Aşkın Nur Yengi söylüyor.

buraya kadardi, canima tak etti
    e icime fenalik aman be yetti
    sinemaya gitme sokakta dolasma
    telefona da bakma e yeter be
    eeeee....stop konusma

kole miyiz abi bu da ask mi yani
    ne de acayipsin medeniyet hani
    hadi dus yakamdan gelme arkamdan
    kenardan kenardan dandirindin din din dan

sasirdin artik iyice sasirdin
    kendine gel sabrimi tasirdin
    dir dir, vir vir, zir zir, hir hir
    sonunda keyfimi fena kacirdin

kole miyiz abi bu da ask mi yani
    ne de acayipsin medeniyet hani
    mini mini giyme kolonya surme
    oturma kalkma konusma e öl be
    oooof...ayipsin ayip oooof...

e anladik yakisikli ve hossun
    kilik kiyafet yerinde de bossun
    benim icin farketmez yeterki gonuller cossun cossun

usanmadin mi daha oyunlardan,
    e ne farkimiz kaldi koyunlardan
    kelimeler zaten uc yuz tane
    al onlari diledigin gibi kullan
    hadi canim bu kadarda zor degil hayat
    bu numaralarin hepsi inanki bayat

bu duruma gore sen
    iyisi mi yeniden isi gucu birak da ruyaya yat
    oooof...ayipsin ayip oooof...

edit: şarkı sözlerinde yanlışlar varmış, düzelttiği için vesper'e teşekkürler.
    #875872 (kIran kIrana, 18.11.2006 12:58 ~ 16.01.2007 16:17)
  2. karşıdaki kişi bir şey istediği vakit, ooo olm ayıpsın denir. bir nevi onaylama tabiridir.. tamamdır istediğin bir araba olsun al benimkini dermiş gibi..yersen..
    #1325705 (mey, 20.02.2007 09:41)
  3. ya da bir is icin bir tanidiktan o isi yapmasi rica edilir. o ise onaylamak amaciyla bu sozu soyler.
    #1325722 (markasiz, 20.02.2007 09:48 ~ 10:27)
  4. +bu akşam bi yerlere gidip lay lay yapalım he ne dersin ?
    - ayıpsın.. *
    #1325783 (amcaooolu, 20.02.2007 10:26)
  5. yaklaşık olarak evet anlamına gelen sozcuk.
    #1325790 (free zone, 20.02.2007 10:31)

© 2008 - uludağ sözlük

ayipsin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ayipsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayipsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dunyadaki tum cam agaclarini icime almak istiyorum » the lord of the rings » aydinlik dergisi dagitan komunisti dovmek » sevgilinin sacindan birkac tutam kesmek » uludag sozluk » kpss 2008 » ayrilik siiri yazmak icin sevgiliden ayrilmak » sheyytan » tomas » niyazii a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games