ayipladigini yapmadan kimse olmez 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. olmez bu hareket olmez bu dava
  2. ses yapmadan konusun
  3. hicbir sey yapmadan oturmak
  4. paylasim yapmadan duramiyorum
  5. seks yapmadan konusun
  6. savunma yapmadan mac kazanilmaz
  7. siftah yapmadan kapatmak
  8. kahvalti yapmadan entry girmek
  9. makyaj yapmadan disari cikmayan kiz
  10. olumum bana yavsaklik yapmadan gel

© 2008 - uludağ sözlük

ayipladigini yapmadan kimse olmez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayipladigini yapmadan kimse olmez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayipladigini yapmadan kimse olmez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yalnizligi sevmek » seriatci basketbolcu » caylak olmamak » asante » mustafa kemal ataturk u sevmeyen yazar » metroda cift kale mac yapmak » jakob van hoddis » sonu sacma biten fimler » teknosa » roll over beethoven » televole moderasyon » kazanan baris olacaksa pkk ile yataga girerim » ataturk cagdasliktir » konsantre matik » seyahatte ac oldugu halde ikrami reddeden insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » istanbul arkeoloji muzesi » insan klonlama » serdar akinan » yemek yemenin ilkellik olmasi » kibir » izlandanin satiliga cikmasi » kork bizden » sacriter » galatasaray atkisi » tuhh kahretsin » slm asl pls » kararti » ukrayna » baslik domalmak » dugunde candy shop calmak