ayip 

kapat
  1. yatakta olan eylem
    (ingılışık, 01.04.2006 16:53)
  2. toplumca belirlenmiş ahlak kurallarına ters gelen,ahlak kurallarına uymayan,
    utanç verici eksiklik durumu.
    (asiti kaçmış kola, 20.04.2006 19:28)
  3. ayıp yorgan altında olur.
    diger davranıslar icin ayıp deniyorsa aslında cogu durumda (özellikle yasca aranızda fark olan insanların dedigi durumda) ne diye ayıp olsun ki denebilecek bir durum vardır ortada,zira bazı eskiden "ayıp" tabir edilen seyler günümüzde ayıplıgını yitirmistir.
    bu durumla ilgili tartısmalar süregelmektedir.kimileri bunu yozlasma olarak adlandırırken kimileriyse modernlesme demeyi yeglemektedir!
    (insensible, 04.06.2006 17:41)
  4. demir demirkan şarkısı.

detaya girmeye gerek yok
    hikaye çok basit
    hepimizin başına gelmiştir bir defa
    sebep aramaya gerek
    sonuç ortada
    gecenin akışında hesapsız bir sapma
    ilk görüşte aşk uzun bir bekleme
    kimya ten uyumum ışığında yemekle
    mehtap şarap şiir şarkı
    yanağımdan öptü gitti bay baay
    ayıp ayıp çok ayıp
    beni hiçe sayıp erken kaçmak
    kayıp büyük kayıp
    tüm geceyi bir kenara atıp
    ayıp ayıp çok ayıp
    beni hiçe sayıp yalnız yatmak
    kayıp büyük kayıp
    arkadaşmışız gibi yapıp
    ayıp ayıp çok ayıp
    destan yazmaya gerek yok
    olay çok basit
    ben fazla büyütmüşüm aklımda
    ne var ne yoksa gösterip
    birşey vermedin
    okumuş olmalısın yazanı alnımda
    (yasakani, 18.06.2006 13:02 ~ 26.06.2006 11:33)
  5. etik olmayan davranışlar,sözler silsilesi.
    (freedean, 10.07.2006 10:22)
  6. etik değerlere dikkat edilmeden yapılan davranış ve söylenen sözler.uluslara göre değişiklik gösteren durum.
    (ulubilgekisi, 11.12.2006 16:17)
  7. (bkz: çok ayıp)
    (yasakani, 03.02.2007 01:48)
  8. (bkz: ayıp ettin ama)
    (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 15.03.2007 12:56)
  9. Yapılmaması gereken eylemlerdir. Örneğin inatla sözlük kuralları aykırı entry girmek gibi. *
    (jamish efendy, 10.01.2008 12:59)
  10. tek taraflı yapılmadığına ve karşılıklı gerçekleştirildiğine inandığım eylem.
    (anlamcogaltici, 08.05.2008 12:37)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» seviyesizligin siniri » lig bitince kendini boslukta hissetmek » kobe bryant » father tunde » zenci » lm » madde » turk yilmaz marsi » yasayarak ogrenilen konular » careless whisper » hayallerin gerceklesmesini beklemek » tuncay merdan elele hep beraber seysel e » briyantin » glamour girl » gelin mi kaynana mi » osmanli devleti duraklama devri » terry bozzio » armut » soyut insan » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » alternatif kralice elizabeth kriterleri » kufur » the boondock saints » jakuzide osurmak » super mario » ananas » sevgilinin goguslerine kitlenmek » rosalinda » kuba a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa