ayip valla 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. genclere ayip ayip yer versenize diyen adam
  2. bilmemek ayip degil bildigini gostermek ayip
  3. bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip
  4. ayip olmasin diye ayip demek
  5. valla lan
  6. valla bak
  7. valla
  8. valla ben degilim o
  9. valla biliyordum
  10. kuveys valla

© 2008 - uludağ sözlük

ayip valla başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayip valla ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayip valla nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» serdar akinan » bilgi yonetimi onlisans programi » subat » gul ki » dijital binali abi » bir sosyallesme ortami olarak kume calismasi » all my loving » kurt soykirimi » zoey 101 » ismail bey hani » green street hooligans » bodrumtorbasi » tanri vs insan » milli gurur milli forma » kabul ediyorum carlos benden iyi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ak akcenin kara gun icin olmasi » 0 dogumlu olmak » morgan freeman » bilgisayarin cocukluktaki etkileri » wurth » yerden kalkan ilk ucak » metroda kitap okuyan artist » ilk ucus » i wanna be your man » basliklari alt alta okumak » tanri » turk olmadigini anlayinca hippi olan turk irkcisi » aysun kayaci » como el agua » disturbia