ayip olur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ayip yatakta olur
  2. ayip yorgan altinda olur
  3. simdi bir sey soylerdim ama ayip olur
  4. bilmemek ayip degil bildigini gostermek ayip
  5. genclere ayip ayip yer versenize diyen adam
  6. ayip olmasin diye ayip demek
  7. bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip
  8. parayla saadet olur ayse olur fatma olur
  9. sevda gecer yalan olur sonra sokar yilan olur
  10. tumer gider tencere olur rustu gelir kapak olur

© 2008 - uludağ sözlük

ayip olur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ayip olur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayip olur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iserken ayaga cis sicramasi » hakan kadir balta » sehit olup cennete gitmeyi planlayan kurnaz turk » 1506 » surekli negatif olan insanlar » vize kagidina entry giren ogrenci » ilhan eraslan » morgan freeman a gordan freeman diyen sahsiyet » aksam bize gel de ders calisalim » grand hotel ontur a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games