ayip olmasin diye gulunen akraba esprileri 

kapat
  1. olası bir soğuk sava$'ın başlamasından korkarak, akrabalar arası ilişkiyi "relax" tutma amacındaki sinir bozucu eylem.

sinir bozucudur ; çünkü güldükten sonra kendinizi gerizekalı, dedikoducu, koca götlü ayten teyze gibi hissedersiniz. gülmezseniz de "ayıp olur" hesabı içinize oturur.

itiraf ediyorum. küçüklüğümden beri eve gelen bütün misafirlere tekme tokat dalıp tükürerek, ana avrat küfür ettikten sonra kapı dı$arı atmak istiyorum. mesala bir espiri yaptıkları zaman "hehe çok komik am.na kodumun çocuğu" demek istiyorum.

bu aptal espirileri daha çok "yenge" dediğimiz kadın akrabalar yapar.

- vayy büyümüşsün sen ya
    + heheheh büyükdük eheheh ( içses : büyüycez tabi y.rrağam redingot ceketmi sandın beni)

- kız arkadaşın var mı ehihii =))))) olcek tabi genç adamsın
    + eh işte öyle bi kaç tane konuştugum var ( içses : ooo olmaz mı ayıp ettin hergün bir tanesi kucağımda, hafta sonlarıda pasif moduna geçip vurduruyorum )
    #2023822 (nietzsche, 27.07.2007 23:05)
  2. -ay bu kızın da yaşı kaç oldu evde mi kaldı ne?
    + hah hahhhh.alemsin sen ya..
    #2023926 (caadaloz, 27.07.2007 23:17 ~ 02.08.2007 17:26)
  3. aile e$rafıylada yaşanır bu durum.

lakin aile yaptığı zaman insan bir yabancılık ve yapmacıklık sezmez. bu yuzden " gülersem ayıp olur mu olmaz mı" korkusu yaşanmaz.

saçlarım uzun iken teyze oğlu gelir. "hem espiri yapayım, hem düşündürteyim, hemde laf geçireyim" hesabı bir takım laf sokma atraksiyonlarına girişir.

- bak yeğen sen saçı uzattın da bizim sülale böyle şeyler sevmez ehihiehie
    + ehihiheihieih (ayıp olmasın vol-1 )
    - yani diyomki kestirsen daha iyi olur ehheihei
    + evet ehehehehe bakıcaz işte eheh (ayıp olmasın vol-2)
    - niye annene benziyorsunki saçı kısa olan babana benze.
    + bi siktir git ?!?!
    - tamam tamam kızm...
    + sen hala burda mısın lan!!!!!
    #2023928 (nietzsche, 27.07.2007 23:18)
  4. - vayy büyümüşsün sen ya
    + heheheh büyükdük eheheh ( içses : büyüycez tabi y.rrağam redingot ceketmi sandın beni)
    - neye güldün?
    + ehaeu güldük ya işte aheuhea
    - üff... ne yılışık bir adam olmuşsun sen böyle? uğraşamam seninle.
    + aeuhuae olduk ya uheuaheu
    #2023939 (orit, 27.07.2007 23:19)

© 2008 - uludağ sözlük

ayip olmasin diye gulunen akraba esprileri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ayip olmasin diye gulunen akraba esprileri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayip olmasin diye gulunen akraba esprileri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» izmir den atina ya kadar yuzmek » youth dew » yaran entryler » vedat ergin » soru eki » combichrist » daginik kafa » tabani civili kramponla civciv ezmek » sahibinden com » aytac durak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games