ayilik yaparken ayidan dayak yemek 

kapat
  1. efendimmalumu aliniz toplumsal askeri müsterek kurallara uymayanlara ayi, bu fillerin uygulanmasina ise ayilik denmektedir.

misal olarak diyelim ki yolda gider iken yere balgam atmaniz fevkalade büyük bir ayiliktir.

iste bu eylemi yaparken günün birinde önce growww sesi duyup ondan sonra ayidan (ursus) saplak yemeniz mümkündür.

cünkü ayilik yaparaktan ayilarin izzeti nefsine dokunursunuz. ve dünya üzernde sinirli bir ayidan daha tehlikeli bir mahlukat namumkundur.

iste siz yere hark tuhh diye balgam attiktan sonra gözlerinizi sisli etfal hastesinde acilde acabilirsiniz. (alman hastanesine gitmeyin cok pahali)

vel hasil kelam ayilik yapmayiniz yapanlarida uyariniz yoksa ayi yogi sizi tarumar eder.
    #1567626 (mulayim, 25.04.2007 09:01 ~ 09:02)
  2. dinsizin hakkından imansızın gelmesine benzer bir durumdur. misal yağışlı bir havada kaldırıma balgam atan ayıyı ıslattınız. bu ayı da ilerde trafik ışığında durduğunuzda gelip arabanın camından sizi çekip çıkarırsa yaptığı açık bir ayılık olur.
    #2556089 (july4th, 04.11.2007 21:15)

© 2008 - uludağ sözlük

ayilik yaparken ayidan dayak yemek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ayilik yaparken ayidan dayak yemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayilik yaparken ayidan dayak yemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kalamadim » desti izdivac gorucu » gizgempac » 29 agustos 2008 manchester united zenit maci » tanriya inaniyor musunuz » sema celebi » mad world » a walk to remember » imhotep » wretch a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games