ayilik yapan ayi 

kapat
  1. özünden sapmayan ayıdır. hatta köprüden geçerken kendisine dayı deseniz bile sizi köprüden yuvarlayıp aklınca şaka yapan ayıdır.
    #3525726 (arabaciarabayatasget, 11.06.2008 19:56)

© 2008 - uludağ sözlük

ayilik yapan ayi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ayilik yapan ayi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayilik yapan ayi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deniz yildizi » paris saint germain » yetkililere buradan sesleniyorum » sizoid » lazim oldugunda asla bulunmayan seyler » burkina faso milli futbol takimi » iddaa » cheapdeath » abdullah gul un varujan garbisyan ile mac izlemesi » yazin bot giyen kizlarla dolasan erkekler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games