ayi yavrusunu severken oldururmus 

kapat
  1. enteresan bir rivayettir...
    ayının fazlaca iri kıyım oluşundan mütevellit türetilmiştir,
    lakin şu husus unutulmuştur;
    ayının yavrusu da sinek kadar doğmamaktadır,
    maşşallah tosun gibidir ve öyle kolay ölecek gibi de durmamaktadır...
    #83478 (sıçtırtma lamasına, 23.02.2006 01:41)
  2. -- agucu cugu cugu.. hanimiş benim yavrum.
    -- ahh. anneeeee.
    -- oy oyyyy oyyy. bitanem. tosunum. aslanım.
    -- ınga ıngaaaaaa.
    -- hoppidi hoppidi.
    -- eşşedü enla ilahe illallah ve eş....
    #1076145 (komikimben, 29.12.2006 18:24)
  3. sevgisini göstermek isteyen ayının doğası gereği ayı olmasından kaynaklanan durum.
    #1394645 (tanimadinmiben, 10.03.2007 00:06)
  4. (bkz: kasap sevdiği postu yerden yere vurur)
    #1394648 (scarface, 10.03.2007 00:06 ~ 00:07)
  5. severken sevviyor mu dövüyor mu anlaşılmayan insanlar için kullanılır.

(bkz: ayı sevgilisini sikerken öldürürmüş)
    #3294433 (bush un metresi olan ayi, 20.04.2008 09:45)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ayi yavrusunu severken oldururmus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayi yavrusunu severken oldururmus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayi yavrusunu severken oldururmus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayi yavrusunu severken oldururmus. Copyright of the articles are belong to their authors.

» araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » rakibimi seviyorum » sakarya universitesi esentepe kampusu » youtube » xl » satilik medya » bir sonraki basbakan ile ilgili istekler » martin lopez » belize » ellen degeneres » yaratici spor sayfasi basliklari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » introzonal seks » serdar kurtulus » bayandan satilik ruj » derslere girmek yerine sozluge girmek » 22 kasim 2008 ankaragucu fenerbahce maci » enderun sevgiler » ime prezakias » yilmaz buyukersen » 888 » avustralya