aydos dagi 

kapat
  1. istanbul un en yüksek yeridir. *
    #455205 (worldlike, 24.07.2006 11:44)
  2. pek güzel mesire yerleri olan , tüm adalar ve tuzladan maltepeye kadar görüş manzarası ile bilinen ormanı bol bir yer.
    #1089952 (gwaihiri, 01.01.2007 17:02)
  3. Aydos Ormanı'nın yarısı parselleyen grup, * doğayı tamamen bozarak ormanı ticarethaneye cevirmeyi başardı.
    (bkz: orman mafyası)
    (bkz: siyasi rant)
    (bkz: vahşi kapitalizm)
    #3419230 (east7894, 19.05.2008 20:41)

© 2008 - uludağ sözlük

aydos dagi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aydos dagi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aydos dagi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bonnie tyler » santino corleone » bir cocuk sevdim » ilgi cekmek icin yazilan msn iletileri » lan kelimesine bayilan yazar » basima bir is gelmeyecekse ataturk u sevmiyorum » beyaz etli prens » dolayisi ile anlatma » cuccuk » sahibinden com a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games