aydinspor 

kapat
  1. şu an 3. lige düşmüş olup birinci lige cıktıgı 1990 senesinde deplasmanda fenerbahceyi 6-1 mağlup eden övülesi takım *
    (jagatai, 29.05.2006 17:03 ~ 17:16)
  2. en kötü döneminde fenerbahçe ile kadıköy'de berabere kalarak fotomaç gazetesinin "eşekler adam olur bu fener adam olmaz" şeklinde iri puntolarla başlık atmasına sebebiyet veren futbol takımı..*
    (TTTDDD, 29.05.2006 17:09)
  3. asi kankalar adında cacık bir taraftar grubumsusuna sahip takım.
    (Gerko, 02.03.2007 00:08)
  4. kulübün renkleri siyah beyaz dır. maçlarını adnan menderes stadı nda oynarlar. birinci ligden hatırlıyorum da stadın yapısı çok değişikti * sanıyorum hiçbir stada benzemiyor. en önemli oyuncularından biri için,
    (bkz: ilker yağcıoğlu)
    (serander, 02.03.2007 08:25)
  5. şehrimin takımı. fenerbahçeyi 6-1 yenmesiyle gururlandığım takım. türkiye'nin ikinci göztepesi denilebirir, çünkü birinci ligden üçüncü lige kadar düşmüştür. tekrar birinci lige yükselip fenerbahçeyle karşılaşması dört gözle beklenmektedir.
    (visne curugu, 02.10.2007 19:14)
  6. yuksel yalova' nın bir dönem başkanlığını yaptığı spor kulübü.
    (abberline, 24.01.2008 11:47)

© 2008 - uludağ sözlük

aydinspor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sorrow » halicioglu askerlik subesi » onbasi » ankaragucume gidiyor boyle yasamak » fenerbahce yi desteklemek » ricardinho » felak suresi » third attempt » goze » 88 » kliplerdeki sacmaliklar » ataturk yasasaydi akp ye oy verirdi » uludag gazoz » msn de sozluk yazarlarini cekistirmek » turk » saatli » fincani tastan oydum kizil ejderi icine koydum » last fm » matias emilio delgado » esra erol » bence sakincasi yok » georginio wijnaldum » geometri » sandra » hey onbesli » evrim teorisi » pamuk yagi » novoseven » servis kaldir » rakimalboga » nermin abadan unat » 88 89 kurali » akminare camii » caylakken yaraticiligin tavan yapmasi » kiki » haftanin en kotulerinin o kadar da kotu olmamasi » gay tendance » hic gommage yapmayan insan » kim kardashian » kiyamet gunu gazete mansetleri » besinci nesilde eksik olan sinerji » babaya siyasi repliklerle cevap vermek » birinci abbas » amanda gray » jeppe aakjaer » elliot smith » sinifa sevgilisini getiren ogrenci » tayyip erdogan dunyaya basbakan olsun kampanyasi » sevisme baslatici diyaloglar » con air a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa