aydinlanmaliyim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gun aydi mi

© 2008 - uludağ sözlük

aydinlanmaliyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aydinlanmaliyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aydinlanmaliyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mayina basip sehit olmak » red star belgrade » ethem bey parki » sehit cenazelerinde protesto » tabutta rovasata » vucutta bocek oldugunu bir sure sonra farketmek » karakum » kinis » hz muhammed e fani diyememenin dayanilmaz agirligi » umit aktan » kul kardesler » chief » robinho nun aziz baskanim beni de al demesi » cumhurbaskani » tay tay » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nerede bu devlet nerede pijamalarim » bobiler org » unitaryenizm » phone booth » tsk nin karsisinda duran tek gucun pkk olmasi » hali bombardimani » enteresan videoya fon muzik olarak ilahi koymak » allahsiz sevgili » hamdi beye tesekkur ediyorum ama yokum » aral ithalat » cocukken dayak yenilen kisi ile karsilasmak » gulce » goktug yuksel » bes bin liranin da sozu mu olur » kadavra