aydinlanma cemberi 

kapat
  1. dunyada gece ve gündüzü birbirinden ayıran sınıra denir..

eksen egikligi ve yillik harekete bağlı olarak sürekli yer değiştirir..
    #2587904 (Nyks, 13.11.2007 22:17)
  2. hareket halinde bir şey.
    #2587911 (bl, 13.11.2007 22:18)

© 2008 - uludağ sözlük

aydinlanma cemberi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aydinlanma cemberi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aydinlanma cemberi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» okuz » devil s trap » fringe » insanlarin hep ayni seyi soylemesi » sevgilinin inatci olmasi » deli fuat pasa » beden dersinde takla atamayan kiz ogrenci » sehit verince milliyetci olan toplum » uyku cuvali » melek » pkk ya pekeke demek » cebinde akrep olan erkek » lig tv spikerleri » para isteyen dilenciye ben ogrenciyim demek » bazi yazarlarin pkk sempatizanligi ile suclanmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cosplay » knut » tsk nin karsisinda duran tek gucun pkk olmasi » yapayalniz » hotk » taraf gazetesine dandik deyip yenicag okumak » yaran haber yorumlari » kopush fm » somewhere over the rainbow » yarali erkek karizmasi » juande ramos » kardese yapilan iskenceler » gislaved » baslik yok » zonguldak