aydin fest 08 

kapat
  1. istanbul aydın üniversitesi bahar şenliklerine verilen addır.

bu sene ilki düzenlenen festival, bahcesehir golet'de , bahcesehir arena adı verilen yerde yapıldı. çayır çimen güzeldi de, bir de şifa niyetine bir sanatçı gelseydi hiç fena olmazdı.

biletlerde yazan isimler şöyle, feridun duzagac, hande yener, demir demirkan, sagopa kajmer, ezginin gunlugu etc..

ne oldu dersiniz. delikanlı sagopa hariç hiçbiri gelmedi. hay ben böyle üniversitenin. yıllığı 3-5 bin ytl ye okul olursa festivali de böyle olur tabi.

(bkz: ucuz etin yahnisi)
    #3399985 (beyazyelkenli, 15.05.2008 13:08)
  2. biletlerinde adı geçen sanatçıların durumdan haberdar olmamasından dolayı, sanatçılar tarafından hakkında dava açılan festival hatta adı üstünde fest...
    #3417928 (mevlo, 19.05.2008 15:37 ~ 15:38)

© 2008 - uludağ sözlük

aydin fest 08 başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aydin fest 08 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aydin fest 08 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» picasa bulmus ergen kiz mutlulugu » reductio ad hitlerum » ben bir garip yazarim » ramazanla g muslimleri kinayan basliklarin artmasi » domatesli kebap » football manager 2009 » birlik marsi » mysql server has gone away » freekick org » fruko a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games