ayarulanayar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. eksi sozluk e gidince ayar ustune ayar yiyen insan
  2. ilk ayar girisiminden sonra artan ayar girisimleri
  3. parantez icinde unlemsiz ayar ayar degildir
  4. ayar lafina ayar olan yazarlar
  5. ayar vermeye calisirken ayar yemek
  6. ayar vereyim derken ayar almak
  7. ayar ayar dedigin nedir ki gulum
  8. ayar ayar diye kasinan basliklar
  9. ayar ver yoksa ayar verirler
  10. ben ayar almam ayar veririm

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» lagimci ocagi » www bizkacparayiz com » edinburgh duku philip » eurasian » sound enhancer » anal seks » bryan fury » nihat dogan in yazar olunca acacagi basliklar » gareth jones » en fazla » cannes film festivali » enis akin » moonwalk » kralice sureyya » cemil ipekci » erkeklerin adet gormesi durumunda olabilecekler » insan bunyesine en agir gelen muzik » kanalturk un akin ipek e satilmasi » hotline » makine otomatik calisiyorsa elle mudahale etmeyin » soldier of fortune » karizmatik cevaplar » gungor mengi » slav kavimleri » fransiz kadinlari » vu » kelkit in tarihi eserleri » yengec dansi » adana muzesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa