ayarsiz bir dunya icin 

kapat

1. kendini piyasaya tanıtma amaclı kurulan cumlelerin hepsının anlamsız oldugunu belirtmeye yonelık bır kampanya..
    #238657 (hendrix, 13.05.2006 05:24)
  2. (bkz: ayarı gelenler lütfen tuvalete)
    (bkz: sen merak etme ben ayarlarım)
    #781687 (sıçtırtma lamasına, 28.10.2006 00:02)
  3. entrylerimizi bir kere daha gözden geçirip öyle ekle diyelim demek isteten cümle. ****
    #781733 (sour cherry, 28.10.2006 00:14)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ayarsiz bir dunya icin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayarsiz bir dunya icin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayarsiz bir dunya icin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayarsiz bir dunya icin. Copyrights of the articles are belong to their authors.