ayarli baslik acip kendimi tatmin ediyorum 

kapat
  1. ayarlı başlık açıp kendimi tatmin ediyorum sensiz gecelerde
    bekliyorum dikkat çekmeyi,
    ego tatminimi.
    okşansın istiyorum libidom ama,
    ayar yiyorum, göt oluyorum açtığım başlıklarda.

ayarlı başlık açıp kendimi tatmin ediyorum sensiz gecelerde
    yediğim ayara ayar vermek için götümü parmaklıyorum neredeyse.
    ama olmuyor.
    yapamıyorum...
    bu gazla ne yapacağım ben?

not: devamlı ayar verme peşinde olan yazarlara ithafen yazılmıştır bu büyük sanat eseri...
    #1188360 (thetempleoftheking, 22.01.2007 03:46 ~ 27.03.2007 13:19)
  2. bazı tipler, komik bir başlık açıyorlar sonra sazan olmuyor diye dumur oluyorlar diye başlık açar. sonra açtığı başlık aramaya inansa on tane çıkar.
    * **
    #1287096 (kacak kelebek, 10.02.2007 22:47)
  3. (bkz: 24 ayar külçe altın)*
    #1287131 (deli bozgun dolu dizgin, 10.02.2007 22:54)
  4. (bkz: tatmin olma yolları)
    #1287139 (scarface, 10.02.2007 22:55)
  5. (bkz: bu başlık ayar unsurları içermektedir).
    #1287205 (swastika, 10.02.2007 23:12)

© 2008 - uludağ sözlük

ayarli baslik acip kendimi tatmin ediyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ayarli baslik acip kendimi tatmin ediyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayarli baslik acip kendimi tatmin ediyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the godfather » graffiti » yalnizlik » rus hackerlarin turk sitelerine savas ilan etmesi » oruc » yesili tuttum kurallar benden » k tipi ege » neil patrick harris » rodent » ceviz yagi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games