ayarlama 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. entryleri ayarlama enstitusu
  2. halka acik ayarlama
  3. yazarlari ayarlama enstitusu
  4. piyasaya gore ayarlama
  5. saatleri ayarlama enstitusu
  6. sozluk kiz ayarlama yeri degildir
  7. ayarlama beni ayarlarim seni
  8. turklerin televizyon kanali ayarlama kulturu
  9. sozluk koca ayarlama yeri degildir
  10. silecegin hizini yagmura gore ayarlama becerisi

© 2008 - uludağ sözlük

ayarlama başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayarlama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayarlama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» imper » zombi » mukayase » izdivac » ahmet yildiz olmedi kalbimizde yasiyor » nihat hatipoglu » kaygisizlar » yalovaspor » halay cekerken pandik atan cocuga asik oldum » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » kames » parasi biten ogrenci » piyasalar coktu vs piyasalar costu » hicbir sey » yaran wallpaper resimleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bizim koyde ebe yoktu firlama dogduk muhabbeti » bikini ile turban arasindaki fark » zozo » manowar in dugunde cikmasi » lavazza » olumlama » batuhan karadeniz » okumadan yorum yapmak » lisede kafa utuleyen solcu ogretmen » askerlikte id ego superego gelisimi » sokka » kursu sosyalistleri » sigarayi birakmak » aegeis » sultanfirardasenneredesin