ayarini verdim bekliyorum 

kapat
  1. ayar vermek konusunda usta yazarın meslektaşına ayar verdikten sonra kenara çekilme halidir. bir nevi ikinci bir ayar için pusuya yatıştır.
    #1009222 (Cavit, 17.12.2006 00:56)
  2. (bkz: ummeti muhammed kosun salim abiye ayar veriyorlar)
    #1009228 (mulayim, 17.12.2006 00:57)
  3. tepki çekileceğini bile bile yazı yazıp sonrasında olacaklar için hazırda bekleyen insan söylemi. örneklerinden farklı olarak 4 dakkada bir edit çekme potansiyeline sahip bir kişi de olabilir aynı zamanda.
    #3718844 (moso, 25.07.2008 15:26)
  4. (bkz: tostumu yedim bekliyorum) * *
    #3718866 (tanrica, 25.07.2008 15:30)

© 2008 - uludağ sözlük

ayarini verdim bekliyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ayarini verdim bekliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayarini verdim bekliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» football tycoon » love letters in the sand » bir yazari sirf motive olsun diye artilamak » oray egin » bin golge bin agactan bir gunesin golgesidir » baba bugun sana gelmek istiyorum » adim » kizlarin top sektirmesi » sex » sevemezsin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games