ayarin allah ini yemek 

kapat

1. ayar verme girişiminde bulunan sanal sözlük yazarının haksız çıkarak renginin mora dönme sürecinin argo anlatım şeklidir.
    #774878 (hunlu, 26.10.2006 00:16)
  2. (bkz: ayarın allah ı)
    #774882 (thedewil, 26.10.2006 00:16)
  3. bizzat tatmış olup renkten renge girdiğim durumdur.
    eski sevgiliyle buluşulur. eski sevgili gelecek planlarından bahseder. bunlar arasında zırt pırt yurt dışına çıkmaya sebep bir de kariyer vardır. mal ben:
    -ama sen öyle ayda bir filan yurt dışına gidersen karın seni aldatır buralarda alimallah yazık olur bak,tarzı bir şeyler derim.
    aldığım ayar efendim:
    +la salak senle evlenceğimi filan mı düşünüyorsun sen!? ehehhehehhe
    ben senle mi evlencem sanki karım beni aldatcakmış peehhh bi hayal kurmasana ya sen!?
    evet ayarın allahını yemek hele ki mazide sizin için yer edinmiş birinden bunu yemek budur efendim... aman diyim..
    #774894 (kaytan biyikli dilber, 26.10.2006 00:21 ~ 00:29)
  4. yıllar öncelerden anlatıla gelmi$ bir ayar hikayesi de $u $ekildedir.

kral tv'nin salak vjlerinin programa telefon alıp geyik geyik sorular sorduğu zamanlardan birgün günün sorusu "elinizde sihirli bir değnek olsa ne yapardınız?" sorusudur.her arayan $arkı ister ondan sonra ba$lar ciddi ciddi cevap vermeye falan.derken bir amcamız arar programı ve $arkısını ister.tam telefonu kapatmak üzereyken vijeyimiz:

vj: -aa unuttum size sormayı,elinizde sihirli bir değnek olsa yapardınız?
    amcamız: -napcam..götüne sokardım..çatt
    vj: -??!?!?!?
    yayın : -reklam-
    #802254 (nonserviam, 02.11.2006 04:10)
  5. arkadaşlarla hep beraber otobüs beklenir. iki kişi farklı yöne gidecektir; kızları yalnız bırakmamak için iki centilmen erkek beklemektedir onları. * arkadaşlardan bir tanesi;
    - biz sizi bırakalım, der.
    -gerek yok yaa *
    - zaten biz sizi burda bırakım demiştim.
    diye bir cevap gelir. ve alınmıstır ayarın allahı *
    #846964 (paradise, 11.11.2006 23:55)
  6. açtığı başlık sebebiyle yargısız infaz yiyerek sebep gösterilmeden çaylak yapılan yazardır.*
    #848253 (esprimakinasi, 12.11.2006 13:52)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ayarin allah ini yemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayarin allah ini yemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayarin allah ini yemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayarin allah ini yemek. Copyrights of the articles are belong to their authors.