ayarimi veriyorum sozlugumu seviyorum 

kapat
  1. sözlük dedikleri
    saatmidir?
    hem ayarlarsin
    hem seversin?
    acep bre gafil
    bilmezmisin
    ava giden avlanir.
    bu isin piri
    ahmet hamdi tanpinara *
    bile kalmamis
    bu zanaat
    senin olsun
    #1014744 (mulayim, 18.12.2006 02:53)
  2. (bkz: sözlükler anarşizm in son kalesidir.)
    #2052841 (Grunge, 01.08.2007 21:07)

© 2008 - uludağ sözlük

ayarimi veriyorum sozlugumu seviyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ayarimi veriyorum sozlugumu seviyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayarimi veriyorum sozlugumu seviyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zall a blof yapmak » benim annem dans edemez » objebi » c yerine j yazan tikicanlar » yabanci kizlarin turk erkeklerini begenmesi » carsi » sozlukteki en komik yazarlar » f1 challenge 2005 » akhenaton » ugur gursoy a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci