ayari yiyince moderator kankasina aglayan yazar 

kapat
  1. başka bir boka yaramayan kalemini sahte gözyaşları için gözüne sokup yaşartarak medet umann duygu sömürücüsü. üst düzey tanıdıklarım var ve arkadaş yakinimdir kartvizitinin sahibi ibne. "benim de admin coder tanıdığım var"sa feci göt olur. olacaktır, kaçınılmaz. daha güçlü bir tanıdığım yoksa da...ne o, heyecanlandın birden, yoksa sen o musun?
    #3317370 (benn, 25.04.2008 16:27)
  2. --spoiler--
    sallandıracaksın 2 tanesini taksim meydanında bak bakiyim bi daha yapıyo mu escinsel ibne
    --spoiler--

lafının muhattabı kimse.

edit: spoilerin sahibi bakkal müftü hamit amcadır.
    hani tanışmak isteyen varsa...
    #3317381 (nickimden asagi monsingiladbah, 25.04.2008 16:32 ~ 02.05.2008 11:52)
  3. seovi'den daha karaktersiz bir yazardır. ne o öyle çocuk gibi!
    (bkz: abi valla bu yaptı)
    #3317387 (galapagoslu iguana, 25.04.2008 16:34)
  4. sonunu düşünmeyen yazar.

(bkz: abi beni sev)
    (bkz: abi beni sik)
    #3317413 (Hoppala, 25.04.2008 16:42)
  5. sil o entry'i sil sil sil diye ağlayan yazardır. e moderator yazar kankasını kıramaz ve refere der , ot der , yün der silinir entry.
    #3317506 (butun sifatlari tamlarim, 25.04.2008 17:07)
  6. gözyaşının debisine göre netice alıyormuş.
    on hayvan gücünde ağlarsa, ayarmatörü fıırrrttt diye silik oluyormuş.
    evet, klasik olarak ben bugun bunu gordum ama neden fıırrrttt, onu tam çözemedim daha..
    #3330397 (kuzgun, 28.04.2008 14:36)
  7. kankası görevi bıraktığında vaktiyle işini gördürmek için ağladığından daha çok ağlayan yazarla aynı kişi. eh adam haklı, yalakalıkla iş gördürme kapısı kapandı. bir çağ kapanıp bir çağ açıldı. türkiye çağ atladı. ulan bu yalanlar hep aynı bok be.
    #3670023 (word stacking, 16.07.2008 00:18)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ayari yiyince moderator kankasina aglayan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayari yiyince moderator kankasina aglayan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayari yiyince moderator kankasina aglayan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayari yiyince moderator kankasina aglayan yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cenabet gezmek » yildiz dagi » devletcilik » yukseklik korkusu » cheetos » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » karahanli turkcesi » uzun hava » astrenjan » ali cengiz oyunu » 11 ocak 2009 napalm death istanbul konseri » wilson prensipleri » ucan araba » eva angelina » pisagor bagintisi » ses dusmesi » ozluk isleri » duyulmamis kufurler » denise milani » dart maul » ford u olan yazarlar » john douglas » fiti fiti fiti » cristiano ronaldo » sevgilisinden ayrilana bir de facebookun vurmasi » 30 gun boyunca 15 saat kendini ac birakan zihniyet » mark levinson » rehin hakki » hayri kivrikoglu » istanbul sokaklari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » dunya yetmez » saipsiz » araba kullanirken got olunan durumlar » 30 kasim 2008 galatasaray hacettepe maci » fraternity » fasildayiz » chp nin sola kapanimi » kizilordu korosu » durdurulamayan » turkiye nin sahip oldugu en buyuk degerler