ayardan anlamayan yazar 

kapat
  1. verilen ayarı anlamayıp möl möl bakan, bir de utanmadan eksi oy veren yazar türüdür. uludağ sözlük meralarında sıkca rastlanır böylelerine.

edit: beni bu başlığı açmaya iten sebebianlatayım izin verirseniz.

son zamanlarda bir şirin muhabbetidir aldı gidiyor. buna tepki olarak ebe sirin başlığını açtım. yeter ulan zikdiniz sözlüğün ebesini demek istedim başlıktaki entrym ile. sonuç ne oldu? başlık altında ayar yedim, eksi yedim. birkaç entrym daha aynı şekilde davranışa maruz kalınca bu başlığı açmayı uygun gördüm. umarım şimdi ifade edebildim kendimi.
    #3699936 (dulgerbob inciryapragi, 22.07.2008 00:41 ~ 00:59)
  2. gereksiz yerde ayar vereceğim diye kasan yazarlara, bakınız yazarlarının verdiği tepkilere kızan yazardır.
    #3699941 (kaleci sacli adam, 22.07.2008 00:42)
  3. (bkz: ayar manyagi olan yazarın jetonunun paraşütlü olması)
    (bkz: yeter adam oldu)

yazık olan insandır.
    #3699958 (crysania, 22.07.2008 00:44)
  4. ayar denen kavramın gereksizliğine inanan insandır, olayları kendi haline bırakmayı yeğler. en iyisini yapandır.
    #3699964 (shaqmarion, 22.07.2008 00:45)
  5. genelde provakatif yazar profilidir. dikkat çekmek amaçlı başlıklar açmaktan hoşlanır. eksilenmeyi önemsemez. reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığını taşır.
    #3699972 (yipranmissozluksayfalari, 22.07.2008 00:46)
  6. ayarını kaçırmış yazar.
    #3699980 (apice a rassi, 22.07.2008 00:47)
  7. (bkz: ayar yiyen yazarlar)
    #3699982 (shaqmarion, 22.07.2008 00:48)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ayardan anlamayan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayardan anlamayan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayardan anlamayan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayardan anlamayan yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cenabet gezmek » yildiz dagi » devletcilik » yukseklik korkusu » cheetos » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » karahanli turkcesi » uzun hava » astrenjan » ali cengiz oyunu » 11 ocak 2009 napalm death istanbul konseri » wilson prensipleri » ucan araba » eva angelina » pisagor bagintisi » ses dusmesi » ozluk isleri » duyulmamis kufurler » denise milani » dart maul » a nightmare on elm street » ketoral sampuan » bugun entry girmemeye karar verdim » uludagsozluk un kocaman bir forum olmasi » sol frame e karsilik sag frame isteyen yazar » taraf » alkislarlayasiyorum com » the tooth fairys tats 2000 » fenerbahce taraftari » emperyalizm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » adamantan » uyku » akbank lounge » eshgal nadarad » suriye siyaseti » miklagaard » sibop orhan » hal etmek » vtm » tess of the duberville