ayarcilik meslek yuksek okulu 

kapat
  1. bu adam da üniversite okuyorum diyor ve kendini de açık seçik belli ediyor.
    yahu hiç işiniz gücünüz kalmadı mı ayar vermeye çalışmaktan başka?
    hiç işiniz gücünüz kalmadı mı sağa sola sataşmaktan zevk almaktan başka?

bilgisizler topluluğunun saygın üyeleri size sesleniyorum.

kendinize bir iyilik yapın oturun bu bölüm için biraz kasın kazanın!
    ha kazanmak için ne mi yapmak gerekiyor?

daha cok ayar daha cok ayar hayde koçlarım yuruyun!
    #2448639 (deeplomatt, 09.10.2007 17:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ayarcilik meslek yuksek okulu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayarcilik meslek yuksek okulu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayarcilik meslek yuksek okulu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayarcilik meslek yuksek okulu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cenabet gezmek » yildiz dagi » devletcilik » yukseklik korkusu » cheetos » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » karahanli turkcesi » uzun hava » astrenjan » ali cengiz oyunu » 11 ocak 2009 napalm death istanbul konseri » wilson prensipleri » ucan araba » eva angelina » pisagor bagintisi » ses dusmesi » ozluk isleri » duyulmamis kufurler » denise milani » dart maul » philadelphia eagles » maslo » matmazel degil madam » filistin » timmy 2000 » sebayi du » serhan sesen » ucuncu dunya savasi guncesi » hunkar » charlie runkle » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » uludag sozluk ortaligi karistirma aparati » klaas jan huntelaar » yazarlar uzayli olsa acilacak basliklar » ben kadin degil kizim bir kere » basketbol oynarken pantolonun yirtilmasi » bir devlet adaminin kalbi kafasinda olmalidir » turkiye nin solu yok iki tane sag tarafi var » 3 kere cumaya gitmeyen mumin » sema hastanesi » siken form