ayarci yazarlarla dost olmak 

1. pek bir şey farketmeyecek durumdur, yarın arkanı kazar salla denilesi eylem.
    #2743562 (lolita lempicka, 25.12.2007 11:49)
  2. +selam,
    -selam!
    +pardon ben buralarda yeniyim ve ayar yemek istemiyorum,ne yapmam lazım.
    -valla önce dost olmamız gerek. dost olursak ayar vermem.
    +tamam abi olalım o halde
    -ismin ne bakayım senin minik kuş?
    +ben tuğçe, sarışınım 20 yaşındayım.
    -hah tamam o halde senin ayar yemenin mümkünatı yok bu saatten sonra.

(bkz: o değil de bir halit ayarcı vardı ona ne oldu)
    #2743611 (zulfikardarbesi, 25.12.2007 12:04)
  3. - selam aga.
    + aga ne lan, asker arkadaşın mıyım ben senin? abin yaşındayım
    - pardon abi
    + pardon çıkalı eşşekler çoğaldı!
    - ehe ehe, haklısın abi.
    + haklıyım tabii.
    - ııı benim bi maruzatım var abi. sözlüğe yeni geldim ve ayar yemek istemiyorum. sizinle dost olmak iztiyorum.
    + iztiyorum ne lan, adam gibi istiyorum yazsana! türkçeyi nerde öğrendin sen?
    - pardon abi... abi biz dost olabilirmiyiz?
    + miyiz ayrı yazılır bi kere!
    - pardon abi.
    + pardon çıkalı eşşekler çoğal..
    - eeeeh skerim lan! ayarcılık ruhuna işlemiş senin! skerim böyle aşkın ızdırabını...
    #2743633 (nikim yok benim, 25.12.2007 12:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ayarci yazarlarla dost olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayarci yazarlarla dost olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayarci yazarlarla dost olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayarci yazarlarla dost olmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cenabet gezmek » yildiz dagi » devletcilik » yukseklik korkusu » cheetos » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » karahanli turkcesi » uzun hava » astrenjan » ali cengiz oyunu » 11 ocak 2009 napalm death istanbul konseri » wilson prensipleri » ucan araba » eva angelina » pisagor bagintisi » ses dusmesi » ozluk isleri » duyulmamis kufurler » denise milani » dart maul » burhan ozfatura » action in the north atlantic » begenilen en acikli turk filmleri » asdoper » insandan daha degerli bir sey yoktur » epidural anestezi » yedigi kufuru hazmedemeyip moderatorleri oldurmek » alyowerlak » the man with the golden gun » ne mutlu turkiye » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » balli » 9 eylul universitesi nde saldiri » kumbi » yaran msn iletileri » windows new technology » football manager 2008 » rendekar » yuze carpan bir bardak suyla uyanmak » aybars lebib » fasildayiz