ayarci taksici 

kapat
  1. toplum kurallarına ve helal kazanmaya çalışan munis ama bir anda parlayan taksicilerdir. kendisi gibi olmayan ve harama el uzatana anında müdahale ederler. ( ani müdahale mangası tadında )

taksi durağından geçerken şu muhabbet kulaklara zerk olmuştur.
    - 1.taksici: abi ben onu bunu bilmem, alırım herkesin parasını, nereden geldiğine bakmam, haram da olsa yerim, devir böyle abi.
    - ayarcı taksici: yaşın kaç senin?
    - 1.taksici: 50.
    - ayarcı taksici: yaşını s....im senin !
    - 1. taksici: öyle deme abi, hayat bana bunu öğretti.
    - ayarcı taksici : hayatını s....im senin !

muhabbetin geri kalanını duyamadık, tüm sözlük ahalisinden özür dileriz.
    #1648490 (patryn, 16.05.2007 00:23)

© 2008 - uludağ sözlük

ayarci taksici başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ayarci taksici ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayarci taksici nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» judicial » yaran reklamlar » ozkan oksuz » acepro » radyo uludag » truthful » moderatoru kutla butonu » siyasi basliklarin gece vakti itici durmasi » abuzittin mi » tutamadim kacirdim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games