ayarci sirin 

kapat
  1. feci ayar verir bunlar, sozlukte sirinlerle ilgili bisi gorunce dellenirler.
    #3695172 (papagan, 21.07.2008 04:14)

© 2008 - uludağ sözlük

ayarci sirin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayarci sirin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayarci sirin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» saclarini sampuanla yikayan gorgusuz insan » laz nufus artisinin onlenmesi » olum » hirsizin yanlislikla ogrenci evine girmesi » gulce » kadavra » sevgilinin ateist olmasi » ahah » zamansiz » en guvenilir kurum tsk dir geyigi » insaat muhendisligi binasinin cokmesi » sehit verince sevinen serefsiz » tiyatro » sozlukculerin popomundo karakterleri » serhat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludagsozluk alayi » disisleri bakanligi » paris metrosu » sozlukteki fenerbahceliler » bunu yapan turktur dedirten olaylar » fehim pasa » kadinda en soguk bolge » nihat genc » turkiye haritasi sablonu » wigan athletic » dmc » kedilere tas atan mal cocuk » salvador dali » rate my turban » ben erkeklerle daha iyi anlasiyorum