ayarci genclik 

kapat
  1. cok yaslanmis bir yazarimizin sozluge geldikten sonra yazdigi entrylere verilen ayarlar sonucunda sikilmasi ile birlikte agzindan cikabilecek kelime.
    #1737713 (markasiz, 07.06.2007 19:53)
  2. iki ayar verdiğini sanarak kendini bi bok sanan adı konulmamış neslin türlerindendir.
    klavye başına geçip klişe iki laf yazıp ertesi güne daha zinde kalkmak için zıbarır cinstendir bu meretler.
    #1737721 (no promise, 07.06.2007 19:56)
  3. sözlük'te kendini bu sıfata yakıştıran pek çok dangalağın içinde bulunduğu güruh..
    *
    #1737737 (swastika, 07.06.2007 20:00)
  4. piyasada, yüzyüze konuşmalarda muhtemelen iki cümleyi bir araya getiremeyecek bünyelerin sanal bir ortamda saçmalaması olayını gerçekleştiren sürümleri de bulunan insanlar.
    #1737746 (kelly, 07.06.2007 20:02)
  5. kendini bir şey zanneden, büyük bir ayar verme hırsı ile yanan gençliktir. silik olana kadar şanslarını zorlarlar. moderasyonun gözünden kaçanlar ise ölece kalır işte! eksilenmeyi bekleyerek tabi...
    #1737765 (invincible, 07.06.2007 20:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ayarci genclik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayarci genclik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayarci genclik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayarci genclik. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cenabet gezmek » yildiz dagi » devletcilik » yukseklik korkusu » cheetos » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » karahanli turkcesi » uzun hava » astrenjan » ali cengiz oyunu » 11 ocak 2009 napalm death istanbul konseri » wilson prensipleri » ucan araba » eva angelina » pisagor bagintisi » ses dusmesi » ozluk isleri » duyulmamis kufurler » denise milani » dart maul » handan kara » intihar entrysi » adorable julia » emre aydin » ilkokulun vazgecilmezleri » topu topu 7 nota var kac ayri beste yapilabilir ki » arda turan » chp nin ulkucu acilimi » luks kavrami » suriye komandolari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » turkiye de 50 bin satanist var » siddeti siradanlastirmak » paris hilton » ambidextrous » ismail yk ali san benzerligi » marshall mcluhann » kendini unuttugun gun beni anlayacaksin » tum sozluk across the universe izliyoruz zirvesi » golu ilk bulanin soyledigi soz » bir de baktim