ayarci geldim haaanim 

kapat
  1. vakt-i zamanında sokaklarda dolasan pohcacı hanım teyzelerimizin dejenere olmus tumcesidir.sozluge uyarlanısı makbuldur. (bkz: ayarcı)
    #522180 (kararmish_gumush, 10.08.2006 16:42)
  2. (bkz: ayarcı geldi hanım)
    (bkz: aramaya ınanmak)
    (bkz: kendı kendıne ayar vermek)
    #522280 (kararmish_gumush, 10.08.2006 16:58)
  3. + huuu , anketlere ayar veriyonmu
    - veririz hanım abla
    + kaça veriyon
    - yaparız bişeyler abla
    + bi deste mandal bide leğen versem olurmu
    #522297 (dominick, 10.08.2006 17:02)

© 2008 - uludağ sözlük

ayarci geldim haaanim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayarci geldim haaanim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayarci geldim haaanim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sayin yazar » fenerbahce kadar tas dussun basiniza » state of mind » umut sarikaya tipi mutsuzluk » sinasi » nokia n73 music edition » nihat koray » gammaz yazarlar » ertugrul saglam » gaziantepspor » ayse ozyilmazel » bir gozyasi gozuktu gozlerinde dusmek uzere » uludagsozluk alayi » sol » fenerbahce de teknik direktor olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ahmet yildiz olmedi » otecegi yeri iyi bilen horoz » ucak gemisiyle okyanusta capari sallamak » spa » bir yonlendirme de yarmasin be abi » seni bulmak icin cok kurbaga bafiledim diyen erkek » ayni gecede asik olup ayrilmak » yardirmak » amele spor » yuhalamak » sozluge icini dokmek » nikah masasi » hull city » sozluk yazarlarinin akp li nickleri » hic param yok