ayarci ailesi 

kapat
  1. bütün aile fertleri sözlük yazarı ve ayarı seven, devamlı ayar veren bünyelerse bu aileye, ayarcı ailesi denir.

(bkz: ukte)
    #985842 (nonserviam, 12.12.2006 16:10)
  2. (bkz: ayarcızadeler)
    #989465 (halit ayarcı, 13.12.2006 11:31)
  3. (bkz: halit ayarcı)
    (bkz: hamit ayarcı)
    (bkz: caty blake)
    #990844 (CATY Blake, 13.12.2006 17:12 ~ 24.08.2007 02:45)
  4. (bkz: ayarcizade hamdullah suphi efendi)
    #990853 (mulayim, 13.12.2006 17:14)
  5. 5 kuşaktır yazarlari ayarlama enstitusunün başında bulunan aile.
    kökleri ayarcizade hamdullah suphi efendi'ye dayanmakta olup, ayaristan'dan göç etmişlerdir ülkemize.

ps: mülayim'e sevgilerle.
    halit ayarcı seni de unutmadım.
    babanı da severdim.*
    #990867 (larker, 13.12.2006 17:17)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ayarci ailesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayarci ailesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayarci ailesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayarci ailesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kac para bi litre benzin biliyon mu » elini agzina koyarak poz veren ezik kiz » tiras kopugu » aydogdu mahallesi » faruk yalcin » death greets me warm now i will just say goodby » vivido » alternatif playlist isimleri » yarasa » soyleyemem derdimi kimseye » serhan sesen » serhan sesen » babamdan devraldigim ilk arabam terlikti » eva angelina » manisakarya » ergenekon iddanamesi » lostforum gen tr » arkadaslik siteleri » naughty america » majezik » mujgan » double cross » goksel baktagir » issiz adam vs bahtsiz adam » sisirme kurami » ubuntu » sabah namazi » evin rus mankenlerce basilmasi » replicant » guru » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » fzr 2000 » ugly » hamakat » 2004 secimleri izmir buyuksehir sonuclari » mukemmel bir gun » ayagini denk al » otomobil hirsizligi » burn after reading » fitin » zamane sozluk