ayara 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ayara gel
  2. ayara bogmak
  3. ayara doymamak
  4. ayara baglamak
  5. entry nin ayara doydugu an
  6. ayara ayar vermek
  7. seni ayara bogacagim
  8. ayara giden ayarlanir
  9. ayara gittim gelicem
  10. evlere ayara gidilir

© 2008 - uludağ sözlük

ayara başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayara ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayara nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» istanbul un otopark sorunu » insan klonlama » seri katil oldurmek » bir namus gosteresi olarak kara carsaf » secretcode » arkadas grubuna namahrem eklemeyenler » turkiye umit milli futbol takimi » simdi onlar dusunsun » cambridge city fc » h h holmes » fake you » dtm » garibaldi nin tavuk kovalarken olmesi » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » uludag sozluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erkam » bir populer kultur magdurunun ruyalari » como el agua » tuhh kahretsin » melekler adasi » bez bebek te yakalanan matrix tadi » bez bebekciler ve prenses perfinyacilarin farklari » seni bize goturelim bizim cocugumuz ol » sac oynama aliskanligi » yeter artik vurmayin adam oldu » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » guclu ego zayif strateji kombinasyonu » cirkin oldugunu kabul eden kiz » bush un karsisinda bacak bacak ustune atmak » kardese yapilan iskenceler