ayar yiyen entry yi silmek 

kapat
  1. entry: beni silip gidiyor musun?
    yazar: buna mecburum, izini buldular.
    entry: o zaman yapman gerekeni yap, bunu yapmazsan seni de bulacaklar...
    yazar: * elveda bir ay kasıp anca yazabildiğim entrim, elvedaaa.
    entry: hey, seni seviyorum, beni unutma...
    yazar: unutmayacağııım entiriiiii.*

----------------fin-------------------
    cast
    entry as himself
    yazar filleri kurtaran adam
    #1552053 (filleri kurtaran adam, 21.04.2007 22:16 ~ 22:17)
  2. (bkz: turbanli kopek tartismasi)
    (bkz: turban ozgurluktur diye kukreyen aslan)
    #1552070 (scooby doo, 21.04.2007 22:20)
  3. egosunun yüksek olmadığını, verilen ayarla fikrinin değiştiğini de gösterebilir yazarın. şahsen hiç gocunmuyorum, verilen ayarın iyi niyetli olduğuna inanıyorsam ve yazdığım konu hakkında yanıldığımı anladıysam 'yanlış yazmışım okuyanlara saygısızlık olmasın' mantığıyla zaman zaman entry silebiliyorum.
    edit: rezil olmamak için de silinebilir bunda da kötü birşey yoktur.
    herkesin kötü günleri olabilir, kafan bozuktur veya fazlasıyla güzeldir saçmalarsın...ayıldığında 'n'aptım lan ben?' dersin silersin.
    tabii mühim olan bu durumu aşırıya kaçırmamaya,
    sözlüğü paçavraya çevirmemeye özen göstermektir.
    #1552090 (ArsMagna, 21.04.2007 22:24 ~ 22:28)
  4. aslında "ulan yeter" anlamında bir harekettir bu. onlarca kişiden ayar yiyen, yüzlerce kişiye rezil olan yazarın son çaresidir.
    #2805658 (irishstorm, 08.01.2008 00:35)
  5. sözünün ya da düşüncesinin arkasında durmamaktır sanırım. birileri eksi oyladı diye fikrinden geçmemeli insan bence.
    #2805784 (cccccnnnnn, 08.01.2008 00:55)
  6. (bkz: geri vites)
    #2805792 (ihtiyar, 08.01.2008 00:56)
  7. * *
    -abi ben ayar yemişim haddim olmayaraktan.*
    +kaybol üleynn,gözüm görmesin seni!
    -yazarken böyle demiyordun ama.*
    #2805808 (eagle, 08.01.2008 00:58)
  8. iki kat daha yerin dibine girme durumudur. *
    #4226258 (RockBursa, 14.11.2008 00:15)
  9. (bkz: portakaldaki vitaminler)
    #4226269 (Cappucino, 14.11.2008 00:16)
  10. (bkz: alone with everybody)
    (bkz: serbest çağrışım)
    #4226270 (ayyash maghanda, 14.11.2008 00:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ayar yiyen entry yi silmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayar yiyen entry yi silmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayar yiyen entry yi silmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayar yiyen entry yi silmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cenabet gezmek » yildiz dagi » devletcilik » yukseklik korkusu » cheetos » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » karahanli turkcesi » uzun hava » astrenjan » ali cengiz oyunu » 11 ocak 2009 napalm death istanbul konseri » wilson prensipleri » ucan araba » eva angelina » pisagor bagintisi » ses dusmesi » ozluk isleri » duyulmamis kufurler » denise milani » dart maul » taninmamak icin turuncu giymisler ama yine tanidik » eda ozulku » aytug » kalapaklus » football manager 2008 » gelecek geliyor » burnunda sumuk var demenin alternatif yollari » uludag sozluk yobazlar cemiyeti » national geographic fotograf yarismasi » metal firtina » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ballon d or » mercedes i olan yazarlar » sosyomat » yarus » i am legend » fraternity » toren basliyor » diskoda sadece kafasini sallayarak dans eden adam » pokupat » portakalli ekmek