ayar yedim kacayim 

kapat
  1. * fena halde ayar yiyen yazarın sistemden çıkması, hatta sözlüğü temelli terketmesi ya da abartıp bilgisayarı kapatıp kafasını kuma gömmesi durumunda söylediği şey. en olmadı intihar.
    #3719100 (tu kaka bana, 25.07.2008 16:11)

© 2008 - uludağ sözlük

ayar yedim kacayim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayar yedim kacayim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayar yedim kacayim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cello » default » apo ya verilebilecek alternatif cezalar » fakirlerin agizlarinin her daim pis kokmasi » 5 kasim 2008 arsenal fenerbahce maci » yaran baslik yonlendirmeleri » 14 kasim 2002 panathinaikos fenerbahce maci » aykan ilkan vs burak gurpinar » sayin yazar » bekaret onemsizdir diyen kiz » helmut carl von moltke » uludag sozluk » papagan » karnibahar kokusundan kurtulmak » abesle istigal » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » orospu cocuklari » hastayi korkutup ameliyata tesvik eden serefsiz » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » sozlukte yok » radak emikis » ankaraguclulerin saraba dusmesi » tac atisi » lost un en guzel bayani » uludag sozlukteki esmerler » esat edin » istikrarsiz » kucuk hirsiz el feneri buyuk deniz feneri kullanir » tsk nin kandil dagi ni vurmasi » cukkaci ahmet hoca » sincan tekmesi