ayar yedikten sonra ici nefretle dolan insan 

kapat
  1. korkulmasi gereken insandir. cok tehlikeli olabilir.
    #2675695 (sobaninyanindayatanevkedisi, 08.12.2007 12:19)
  2. seri eksi oy veren ibnedir. bir zamanlar o kadar iyi, o kadar uslu biriydi ki, sirinleri bile gorebiliyordu. *
    #2676697 (revolter00, 08.12.2007 17:03)
  3. "ayar yiğidin kamçısıdır" demiş konfüçyüs. ayar yiyen insanın damarları adrenalinle dolar, hırs küpü olur, rakibine o yıkıcı yumruğu vurabilmek için rocky gibi durmak bilmeden kasar.

ne şanlı yazardır o!
    #2676703 (larker, 08.12.2007 17:05 ~ 18:27)
  4. ayardan ayara nefretinde fark gözetilebilecek yazardır. gece yatarken düşünür, sabah içinde kalan sıkıntıyla uyanır. sonra her fırsatı kollar. stres yapar, verim düşer, 3 gün yemek yemez vesaire... bünye darbelenmiştir. bu nedenle de stresin getirileri olarak "üzerine alınmak" gibi bir gaflete düşebilir.

oysa ki almışsın ayarını, otursana arkadaşım evinde, iki çay demle, kafanı serinlet, çık çayıra bayıra, iki derin nefes al da ciğerine kaçan tüyler temizlensin. nakşibend 'e nakş öğretmek olur mu hiç?

zaman ilaçtır. nefret, kin, hinlik duygularını köreltir. saldırmanın dayanılmaz hafifliğinden kurtulur insan. balkona çık, aşağı sarkın da bir silkelen, ayıl. okul bahçesinde çimlere yayıl. kuzu say koyun say, tavla oyna kafanı rahat tut. yaylalara, havzalara koş, ucuzluktaki zeytinyağlarından al 5 litre, sıvazlanıp güreşin arkadaşlarınla, olmazsa yağ tenekesiyle güreş ama kafanı serin tut.

bünyesine ağırlık çöken insanlara reçetedir bu. iyi gelir. ancak durumun devamı hassasiyet gerektirir. tartmak, ölçmek, biçmek, içimde kalmasın havalarından kurtulmak ve çocukluğu bırakmak lazım gelir.

bir daha ki sefere sheikh zayed bin sultan al nahayan 'in halısını dokurum.
    #3578236 (pietro pacciani, 24.06.2008 19:54)
  5. bir nefes alıp sakinleşmesi, içindeki nefreti uygun bir yere kusması gereken insandır.

hayat fani, ölüm ani. kim kime ne dokundurmuş diye çetelesini tutup, üstüne stres yapacak kadar sığ değil yaşam. tüm ayarlar gelir geçer deyip, takmamak lazım. belki de o ayardan bir şeyler öğrenip kendini geliştirmek gerek. haksız ayar verme girişimlerine aynı çizgide cevap verdiğimiz göz önüne alınırsa, gereksizdir yahu.

(bkz: bana ayar verenin 40 yıl kölesi olurum)**
    #3578362 (crysania, 24.06.2008 20:33)
  6. seri eksi oy vererek rahatlar. hatta yazıları eksilerken, 'nihahaha, ben çok kötüyüm, dünyayı ele geçireceğim' gibi ilginç laflar da eder.

hele bir de oy zımbırtısını dikkate almayan bi yazarla muhattapsa denize taş atmış kadar etki yapar.
    #3777790 (zenci nicki, 06.08.2008 11:09 ~ 11:10)
  7. tanım : gelmiş geçmiş en büyük orospu çocuğudur.
    ayar : bazı insanlar nerden geldiklerini unutmuş.

- 1 saat sonra -

kim bana ayar veren ya kim ki o ?! ona ne ?!

- 2 saat sonra -

hay aq anlamadım gitti ne deyu ayar verdi şerefsiz !?!

- 5 saat sonra -

anasını skerim onunu , kahpeye bak ayar veriyo aklınca , kimsin lan sen p.ç ?

- 1 hafta sonra -

deliricem amına koyim öldürücem lan o şerefsizi bittin lan sen ipden adresini tespit etcem şerrefsiz !

durduk yere kaç tane ocak söndü...

gerenkli tanım : ayara açık olmayan insandır.
    #3777812 (tutamadim kacirdim, 06.08.2008 11:16)
  8. Hele bu ayar iş ortamında durup dururken yenirse ve sadece insan kendi sıkıntısını karşısındakinden çıkarmak isterse işte o an o adrenalin ayar yiyen insanın damarlarına dolar, dolar ve patlamamak için durur. Kişi geleceğini düşünür ve o dolan damarlar insanın içinde patlar.
    #3777832 (YATAGAN, 06.08.2008 11:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ayar yedikten sonra ici nefretle dolan insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayar yedikten sonra ici nefretle dolan insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayar yedikten sonra ici nefretle dolan insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayar yedikten sonra ici nefretle dolan insan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» metil etil keton peroksit » koca mustafa pasa camisi » adult siteler » taninmayan bir kimseye iyi gunler demek » nucum » var misin yok musun adriana lima » n harfiyle baslayan hayvan » oryantalizm » yunus emre » sibel can in tanga bikinisi » aglatan siirler » masturbasyon yapmak sivilce olusumunu tetikleme » ucuncu sahis » selcuk yesilbag » ebu derda turbesi » kopek turleri » fakebook » serkan kendine iyi bak » izlesene com » ataturk ile ilgili anilar » fasist vs komunist » kriz » hocaya tavir alan ogrenci » south of no north » internet radyolarinda dj e vermeye calismak » dikkat abi cikabilir » kul olayim kalem tutan ellere » usakspor » bir omur tuketip mutlu olamamak » coskunakk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » vodafone kerim » altar » sakiro » nissan skyline gtr » ereksiyon hakimiyeti » leeds united » tuvaletten dakikalarca cikmayan insan » bilgisayarini tamir ettigin kizla delice sevismek » i belong to che » honky tonk women