ayar vermeye calisirken ayar yiyen cilgin uuser 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ayar vermeye calisirken ayar yemek
  2. eksi sozluk e gidince ayar ustune ayar yiyen insan
  3. bos bkz la ayar vermeye calismak
  4. komunistlere ayar vermeye calismak
  5. sevgiliye sms ile ayar vermeye calismak
  6. ben bu sozluge ayar vermeye geldim
  7. basbakana ayar vermeye calismak
  8. ayar vermeye calisan insan
  9. genelleme diyerek ayar vermeye calismak
  10. nick uzerinden ayar vermeye calismak

© 2008 - uludağ sözlük

ayar vermeye calisirken ayar yiyen cilgin uuser başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ayar vermeye calisirken ayar yiyen cilgin uuser ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayar vermeye calisirken ayar yiyen cilgin uuser nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yavuz sultan selim » pkk li da olsa hayvan hayvandir » usutuk popolar » bahcede hanimeli » tansu ciller e benzemek icin estetik yaptirmak » eski sevgiliyi yeni sevgilisiyle gormek » hayvan borsasi » dunyanin en yasli kisisinin olmesi » saldiray abi » matthias steiner a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games