ayar vermeye calisana sadece gulumsemek 

kapat

1. en yerinde harekettir. zira verdiği ayarın karşılığını bulamayınca hepten kuduracaktır. * *
    #2526364 (abisesque, 28.10.2007 01:07)
  2. ayar almam veririm demektir. belki de fatih terim olmaktir kim bilebilir ki!
    #2526382 (mamali, 28.10.2007 01:10)
  3. (bkz: Olgun davranmak)
    #2526464 (jamish efendy, 28.10.2007 01:29)
  4. kar$ı tarafa en kolay yoldan ayarı vermektir.
    #2526472 (justinank, 28.10.2007 01:32)
  5. (bkz: ayar verme gayretlerini tinlamamak)
    (bkz: başlığa ayar vereni sallamamak)
    #2526478 (dark darkest darko, 28.10.2007 01:33)
  6. karşı tarafı pek de umursamayan kişi davranışıdır.
    #2527877 (Umutluyum Hala, 28.10.2007 13:15)
  7. karşılık veremeyenin kullandığı en basit silahtır. Hani iş-güç-slogan baştan aşmış ama bi bakmışsınızdır ayar almışsınızdır. o zaman ne gelir insanın aklına: " kesemiyeceğin boku kaşıklama". *
    (bkz: sana ayarı kepçeyle yediririm bak)
    #2527963 (scarface, 28.10.2007 13:40)
  8. o da bir nevi ayardir. ayara, asagilarcasina bir tebessumle karsilik vererek ayar verme cabasidir. tinlamiyorum, iplemiyorum tripleri yalandir.
    #2527978 (parkinson, 28.10.2007 13:45)
  9. genellikle özel mesajlarda oluşan durumdur. birilerini bulsam ayarın şahını versem diyerek için için yanan yazar en sonunda bir kurban bulur.başlığa bakar entry'i okur biraz düşünür sonrada msjı yollar.msj kurbana ulaşır,msjı açar karşında "şunu şöyle yapmışsın lakin böyle yapsan ne olurdu zaten herke şunu şöyle yaptıkları için şuu olmuyor mu" * tarzı yada çok farklı ama yinede buram buram ayar kokan bir soru/tanım ile karşılaşır, bu sırada diğer yazar pc nin başında heyecan ile cevabı beklemektedir cevap gelsin ki skoru 2-0 a taşıyabilsin,lakin kurbandan hiç beklenmedik bir msj gelir "canım böyle istedi".eee hani bunun savunması,sinirlenmiş kurbanın vahşi sözleri nerde?işte bu yazarın kaba ete dönüşme anıdır ve kesinlikle uzun uzun tartışıp haksız çıkmaktan daha çok koyar kişiye. *
    #2527998 (aRwEn aSya, 28.10.2007 13:55 ~ 13:56)
  10. karşınızdaki kronik ayarcıyı aşağılamanın en eğlenceli yöntemidir.
    #3838604 (karin, 19.08.2008 11:16)
  11. verilen ayarın baya etkili olduğunun göstergesidir.
    #3838612 (aha ben de geldim, 19.08.2008 11:18)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ayar vermeye calisana sadece gulumsemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayar vermeye calisana sadece gulumsemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayar vermeye calisana sadece gulumsemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayar vermeye calisana sadece gulumsemek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kac para bi litre benzin biliyon mu » elini agzina koyarak poz veren ezik kiz » tiras kopugu » aydogdu mahallesi » faruk yalcin » death greets me warm now i will just say goodby » vivido » alternatif playlist isimleri » yarasa » soyleyemem derdimi kimseye » serhan sesen » serhan sesen » babamdan devraldigim ilk arabam terlikti » eva angelina » manisakarya » ergenekon iddanamesi » lostforum gen tr » arkadaslik siteleri » naughty america » majezik » kurt halki aptaldir » ihtiyat gudusu ile para talebi » i m your man » kapitalizmle arama girme » 6 kasim 2002 » gonyali sozluk » polise kimlik sormak » sen de mi leyla » keserken debelenen kurbanlik koyun sorunsali » old city » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » el freninin elinde kalmasi » noam chomsky » the punisher » metaveri » friulian ve tsonga » ruzgar eserken dinlenecek sarkilar » fc metalist kharkiv » rock dinleyen fabrika iscileri » albedo » butcher