ayar vermeye calisan insan 

kapat

1. bu insanlar maalesef herhangi bir şekilde uyarıldıklarında zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıp '' anam anam ettiğim laflara bak hacer '' nidaları çerçevesinde etrafta dolaşırlar.

fakat namümkün efendim, herkes bir al pacino, herkes bir okan bayülgen bu türkiye' de deyip olay yerinden uzaklaşmak gerekir.

zira burası, düşenin kıçına bir tekme daha vurdukları üç tarafı denizlerle çevrili muhteşem bir ayar ülkesi.

(bkz: afiyet olsun)
    #2109199 (bay senarist, 10.08.2007 23:31)
  2. sonucun da ayarbasti olan insan tipidir.
    #2109272 (iktidarsiz jigolo, 10.08.2007 23:41)
  3. verdiği ayar 'kaba ayar' değilse ve kendini savunma amaçlı olarak
    ayara ayarla karşılık veriyorsa hak verilmesi gereken, ayakta kalmak
    için zaman zaman bürünülmesi gereken tipolojidir zira dünya
    acımasız bir yerdir ve farketmeden ayar manyagi olunabilir.
    ayar vere vere, ayar vermeye çalışan olma noktasından terfi edip
    24 ayar ayar vermek olarak tabir edilebilecek zirveye ulaşılabilir.
    #2109326 (meister writer, 10.08.2007 23:46 ~ 23:51)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ayar vermeye calisan insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayar vermeye calisan insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayar vermeye calisan insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayar vermeye calisan insan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» diz cokup onunde yalvarayim mi » 89 com » brad pitt kasi » yararlari ve de zararlariyla teknoloji » internet secenekleri » ceza vs sagopa kajmer » hic zenci yuzucu olmamasi » garip hamsi » is ve isci bulma kurumu » erkek cocuklara oyuncak silah almak » arda turan in sergen yalcin taklidi » hurriyet kasidesi » malazgirt ilkogretim okulu » allahin sopasi yok ki gokten indirsin » hurriyet kasidesi » tum zamanlarin en iyi 40 rock sarkisi » raffineri » kuduriye duasi » cumhuriyet dergi bulmaca » alas » darjeeling limited » olimpiyat halkalari » ikindi namazi » arog » cop adam » untitled jason bourne project » chris paul » oksidan » ask » old city » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ucan fare » sozluk bana erkek bul lan allahsiz » beni ailemin baskisi travesti yapti » stella artois » senden baska gidecek kimsem yok » kronik ve vazgecilmez yalnizlik » hocalarin sacma sapan esprileri » guldunya albumu » sndn ayrlyrm » altin adimlar