ayar vermek icin yazarin tum entrylerini okumak 

kapat
  1. yazarın biri ayarın allahını vermiştir, oturduğunuz koltuktan düşer gibi olmuş içinizi hırs kaplamıştır. ayar neymiş göstereyim dersiniz, entrylerini teker teker okumaya başlarsınız, bir türlü ayar verecek entry bulamazsınız, tam bir tane denk gelir bir bakarsınız ayarı zaten çoktan başkası vermiştir ona. sonra şansınıza küsüp entrylerini eksilersiniz, biraz da olsa içiniz rahatlar.
    #2993251 (ersin, 12.02.2008 17:58)
  2. (bkz: bir seri eksi oy veren ibnenin günlüğü)
    #2993261 (Garfield, 12.02.2008 17:59)
  3. düşmanı iyi tanımaktır. açık aramak ve zaaflarını öğrenmektir tabi ki yersen.
    #2993263 (Carmadon, 12.02.2008 17:59)
  4. (bkz: ayar vermeden önce yazarı incelemek)*
    #2993264 (dark darkest darko, 12.02.2008 17:59)
  5. ders çalışmaktır.
    #2993275 (tornado of souls, 12.02.2008 18:01)
  6. kopekler gibi koklayarak sahibinin avladigi kusu bulmaktir.* yine de bu hırs bazen iyidir, bazen ise deliliğe yol açar.
    (bkz: bakıyorum bakıyorum ayarı bi türlü veremiyorum)*
    #2993279 (speedygonzales, 12.02.2008 18:01)
  7. (bkz: osman sınav bir ayarcının anatomisini sunar)
    #2993318 (notrinova, 12.02.2008 18:08)
  8. ayarı yedikten sonra seri eksi oy veren ibneye dönüşmeyip efendi efendi savunduğu veya çürütmek istediği fikri,kavramı veya olguyu karşısındakinin varsa tutarsız söylemlerinden örnekler vererek kendi yanlışlarının da eleştirisini yapabilen elleri öpülesi takdir edilesi kişidir.
    #2993363 (xabiasvili, 12.02.2008 18:14)
  9. bir yazar arkadasimizin 'sen hep benim yazilarimi mi okuyorsun? diye sordugu,itiraf edeyim heryerde o var. ama kesinlikle ayar amacli okuyup, oy vermedigim. konuylada alakasi olunan bizzat yasanmis olay. *
    #3191913 (saygili, 26.03.2008 12:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ayar vermek icin yazarin tum entrylerini okumak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayar vermek icin yazarin tum entrylerini okumak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayar vermek icin yazarin tum entrylerini okumak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayar vermek icin yazarin tum entrylerini okumak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» metil etil keton peroksit » koca mustafa pasa camisi » adult siteler » taninmayan bir kimseye iyi gunler demek » nucum » var misin yok musun adriana lima » n harfiyle baslayan hayvan » oryantalizm » yunus emre » sibel can in tanga bikinisi » aglatan siirler » masturbasyon yapmak sivilce olusumunu tetikleme » ucuncu sahis » selcuk yesilbag » ebu derda turbesi » kopek turleri » fakebook » serkan kendine iyi bak » izlesene com » ataturk ile ilgili anilar » yaran fikralar » p s i love you » deniz gezmis » dinime kufreden musluman olsa » ogrenci ogretmen diyaloglari » ironik baslik » perfect opposites » sabahattin ali » abdullah ocalan » cocukken yapilan salakliklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » entry ve nick uyumu » maiotik » sozluk bana kari bul lan allahsiz » hijo de la luna » sol frame in bulvar gazetesine donmesi » is yerinde mesaiye kalmak » halifax » havanin insan uzerindeki etkileri » kopegin aha anani bafiledim bakisi » mental decay