ayar vermek icin baslik acmak 

kapat
  1. tepkisel davranan yazara tepkisel cevaptır. (bkz: üç günlük dünya)
    #2092795 (bohembebek, 08.08.2007 14:29 ~ 14:33)
  2. bir sözlük tesisi* olmayıp gereksiz bayt israfıdır.

"ayar vermenin son yoludur başlık açmak"
    hoscamaran - gilt yazıtları- 3. cülus.
    #2930880 (Kackelacka, 01.02.2008 13:07)
  3. enrtylerin yeterli olmadığı durumlarda yazar kişinin ayarı vermek için sol frameyi kullanması olayıdır.
    #3513900 (kafir kesen musluman kedi, 09.06.2008 05:49)
  4. başlığı açan yazarın, savunduğu tezin doğruluğu konusunda en ufak bir şüphesi yoktur. gelebilecek her türlü kontralara hazırlıklıdır. ama unutulmamalıdır ki bazen keskin bıçak önce sahibini keser.
    #3513941 (bairam hoshtempo, 09.06.2008 06:42 ~ 06:59)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ayar vermek icin baslik acmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayar vermek icin baslik acmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayar vermek icin baslik acmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayar vermek icin baslik acmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kac para bi litre benzin biliyon mu » elini agzina koyarak poz veren ezik kiz » tiras kopugu » aydogdu mahallesi » faruk yalcin » death greets me warm now i will just say goodby » vivido » alternatif playlist isimleri » yarasa » soyleyemem derdimi kimseye » serhan sesen » serhan sesen » babamdan devraldigim ilk arabam terlikti » eva angelina » manisakarya » ergenekon iddanamesi » lostforum gen tr » arkadaslik siteleri » naughty america » majezik » pyramiden » fzr 2000 » aitm » yuce elfler » lutfen beni birakma » seni her nefeste ozledim bugun » notron bombasi » 0799697964365 » yaran msn iletileri » ruh haline gore baslik acan yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kiz kardesini koruyan abiye tepki vermek » bir delinin gunlugu » alma miya » augen auf » kamov » youtube » lahana » turgon » kurt halki aptaldir » doymak bilmeyen ac insan